Επέλεξε τον τρόπο!

 

 

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης προσαρμόζεται αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες, επιθυμίες και στόχους.

 

Μέσα από ατομικά και ομαδικά μαθήματα, καθώς και εκπαιδευτικά parties, επιλέγετε εσείς τον τρόπο και τον χρόνο διδασκαλίας σας.

 

Κάντε τον δικό σας συνδυασμό ατομικών & γκρουπ ή αφήστε μας να σας προτείνουμε

αυτόν που θα σας οδηγήσει στον επιθυμητό στόχο.

 

Αν είστε παρέα, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας γκρουπ, επιλέγοντας όχι μόνο την μέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, αλλά και τον χορό της αρεσκείας σας!

Τα ρολόγια Rolex είναι σύμβολο κομψότητας και χάρης. Κάθε σχέδιο είναι μια απόδειξη της διαρκούς ελκυστικότητας του διαχρονικού στυλ. Όταν φοράς rolex ρεπλίκα, δεν φοράς απλώς ρολόι. φοράς ένα κομμάτι κομψότητας, ένα κομμάτι ιστορίας και ένα κομμάτι τέχνης.

 

ατομικά μαθήματα

Τα ατομικά μαθήματα δίνουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτείτε με βάση το δικό σας τύπο μάθησης, στους χρόνους που σας εξυπηρετεί, δημιουργώντας και εξελίσσοντας το χορευτικό στυλ που ταιριάζει στην προσωπικότητα σας. Επιπλέον, απευθύνονται σε μαθητές με ειδικές επιθυμίες ως προς τα ωράρια και το περιεχόμενο τον σπουδών. Αυτό είναι άλλωστε ένα από τα μεγαλύτερα ατού τους, αφού προσαρμόζονται απόλυτα στο δικό σας πρόγραμμα.

ομαδικά μαθήματα

Τα ομαδικά μαθήματα είναι σχεδιασμένα για να βοηθούν την τεχνική των βημάτων και την χορευτική εξάσκηση. Ενδείκνυνται επίσης, για μαθητές που λειτουργούν πιο αποδοτικά ως μέλη μιας ομάδας. Η ένταξη στα τμήματα της σχολής γίνεται ανάλογα με το επίπεδο των μαθητών και τους στόχους διδασκαλίας. Τα ομαδικά groups μαθαίνουμε πως μπορούμε να χορέψουμε σε κανονικές συνθήκες χορού, εξασκώντας την δυνατότητα καθοδήγησης – ακολούθησης και αναπτύσσοντας τη χορευτικότητά μας.

 

Δείτε το πρόγραμμα των ομαδικών μας μαθημάτων:

 

to programma mas

 

εκπαιδευτικά parties

Τα χορευτικά μας πάρτι είναι η τέλεια ευκαιρία για πρακτική εξάσκηση. Κάθε εβδομάδα, σ’ ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον, έχετε τη δυνατότητα να εξασκηθείτε σε όσα έχετε διδαχθεί κατά τη διάρκεια των μαθημάτων σας. Με την παρουσία των δασκάλων και άλλων μαθητών της Dance Code, μπορείτε να χορέψετε σε κανονικές πλέον συνθήκες με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στα πάρτι της Dance Code. Ελάτε μόνος/η ή με την παρέα σας και εμείς θα φροντίσουμε να περάσετε υπέροχα! Ρωτήστε μας που θα είναι το επόμενο!

seminars

Η εξέλιξη καθηγητών και μαθητών είναι μια συνεχής διαδικασία.

Γι’ αυτό, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πραγματοποιούνται εξειδικευμένα σεμινάρια στη Dance Code.