Η σχολή μας

Η ευχάριστη ατμόσφαιρα της Dance Code σε συνδυασμό με τον φιλικό τρόπο μετάδοσης της γνώσης, τη σωστή καθοδήγηση και την εμπειρία, θα κάνει τον χορό το αγαπημένο σας χόμπι!

Η ομάδα μας

Στην Dance Code θα εκπαιδευτείτε από εξαιρετικούς δασκάλους που αγαπούν το χορό και θα μετατρέψουν την καθημερινότητά σας θεαματικά.

Εργάζονται με ζήλο και πάθος, και ακούραστα στέκονται στο πλευρό του κάθε μαθητή, ώστε να εξελιχθεί. Βασικό μας μέλημα είναι να αγαπήσετε το χορό και να απολαύσετε τα οφέλη του.

Πάνος Ξυλάς

Πάνος Ξυλάς

Χορευτής, χορογράφος, προπονητής, με διακρίσεις σε διαγωνισμούς αθλητικού χορού.

 

Σε ηλικία 14 ετών συμμετείχε σε επαγγελματικές χορευτικές ομάδες ως πρωτοχορευτής δίνοντας παραστάσεις κυρίως στην Αθήνα αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

 

Η επαφή του με τους latin και ballroom χορούς ξεκινά το 1992 όπου σύντομα απέκτησε το επαγγελματικό του δίπλωμα. Παράλληλα ξεκινάει μαθήματα κλασσικού χορού και flamenco.

Τελειώνοντας τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ξεκινάει τη συνεργασία του με το ‘Dance Fever Ballroom’ μέχρι το 2004 όπου και διετέλεσε καθήκοντα διευθυντή και βασικού χορευτή – χορογράφου της σχολής, ενώ παρακολουθεί και ενημερώνεται διαρκώς, με πολυάριθμα σεμινάρια χορού από διακεκριμένους προπονητές όπως Bryan Watson, Tonia Kosovich, Barbara Ambros, Yvonne Sannders κ.α. Η χορευτική του εξέλιξη ενισχύεται επιπλέον με εξειδικευμένα χορευτικά είδη όπως kizomba, bachata, Rn’B, Hip Hop και Αργεντίνικο Τάνγκο.

 

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ZUMBA, και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κριτών του Εθνικού Συμβουλίου Χορού Ελλάδος (Ε.Σ.Χ.Ε.).

 

Ο αθλητικός διαγωνιστικός χορός (International style) αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της καριέρας του έχοντας πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του μεταξύ των οποίων 1η θέση στην κατηγορία Rising Star.

 

Για πολλά χρόνια υπήρξε συνεργάτης της Ρούλας Κορομηλά ως χορογράφος και χορευτής, στο πρωινό magazino της τηλεόρασης του Alpha (“Καλώς τους”) και αργότερα στο Star (“Καλώς τους”, “ΟΛΕ”), ενώ την ίδια περίοδο συμμετείχε και στα εορταστικά shows των συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών.

 

Τα τελευταία 25 χρόνια ενεργής παρουσίας του στο χώρο, έχει δώσει πολλά σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κρήτη.

 

Εκτός από την πολυετή εμπειρία του στην εκπαίδευση ενηλίκων, είναι κάτοχος διπλώματος Μουσικοκινητικής Αγωγής Carl Orff, θέλοντας να διευρύνει το πεδίο διδασκαλίας και σε μικρότερες ηλικίες.

 

Τον Μάιο του 2011 συμμετείχε ως βασικός χορευτής στο τηλεοπτικό show “Dancing with the stars 2” με παρτενέρ την ολυμπιονίκη και πρωταθλήτρια πόλο Μαρία Τσουρή.

 

Από το 2006 μέχρι και σήμερα είναι ο ιδιοκτήτης της σχολής χορού ‘Dance Code’.

 

Νικολέτα ∆ημοπούλου

Νικολέτα ∆ημοπούλου

∆ασκάλα χορού, Χορογράφος, Χορεύτρια

 

Γεννήθηκε στο Χαλάνδρι το 1992. Σε ηλικία 14 ετών, ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τον μοντέρνο χορό, και στα 17 με τους Latin & Ευρωπακούς χορούς, τους οποίους αγάπησε και αφιερώθηκε σε αυτούς. To 2012 ολοκληρώνει τις χορευτικές της σπουδές στη σχολή χορού Dance Code και παίρνει το πρώτο της πτυχίο AMERICAN FULL BRONZE II.

Το 2013, η συνεχής αναζήτηση για χορευτική εξέλιξη, την οδήγησε στην απόκτηση διπλώματος Zumba Fitness Instructor. Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει κύκλους σεμιναρίων σε I.D.T.A. και Oriental.

Πλέον αποτελεί ένα από τα βασικότερα μέρη της Dance Code ομάδας έχοντας αναλάβει τα τμήματα hip hop, oriental και junior, ενώ παράλληλα είναι προπονήτρια της διαγωνιστικής ομάδας Junior.

Ελίνα Λεμονίδου

Ελίνα Λεμονίδου

Δάσκαλος χορού, Χορογράφος, Χορεύτρια, Καθηγήτρια φυσικής αγωγής

Τα πρώτα της μαθήματα χορού ξεκίνησαν στα 11 και έκτοτε ο χορός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της.
Η Ελίνα είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. ενώ συνεχίζει την εκπαίδευσή της με μεταπτυχιακό στη “Φυσιολογία της άσκησης και προπονητική”
Ως δασκάλα χορού ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στα 17 όπου συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια του κλάδου μεταξύ των οποίων το In10sive Mastercamp.
Ασχολείται συστηματικά με το competitive dancing, έχοντας διακριθεί σε πολλούς αγώνες Hip Hop International Contest, Balkan Dance Festival, Salonica Open, Kavala Open, ως χορεύτρια αλλά και ως προπονήτρια.

Συνεργάτες - Καθηγητές

Συνεργάτες - Καθηγητές

Η ομάδα της Dance Code διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών –  καθηγητών, έμπειρο και εξειδικευμένο, ικανό να καλύψει τις επιθυμίες όλων των μαθητών μας και τις εξατομικευμένες ανάγκες τους

Γνωρίστε την ομάδα μας από κοντά!