Στόχευσε τις επιθυμίες σου

Μαθήματα χορού για κάθε ηλικία, στόχο και περίσταση!

Χορός για όλους

Χορός για όλους

Ο χορός είναι εξαιρετική γυμναστική και ένας σχετικά εύκολος τρόπος για να μείνετε σε φόρμα. Απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, ύψους, βάρους και μετατρέπει την άσκηση σε διασκέδαση. Βελτιώνει την στάση του σώματος και την ισορροπία. Βοηθάει να έχουμε καλύτερο έλεγχο του σώματος και να κινούμαστε με ισορροπία και χάρη.

► Είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να γίνετε μέλος μιας ομάδας!

► Ο χορός βοηθάει πολύ στην κοινωνικοποίηση σε κάθε ηλικία.

► Ενισχύει σημαντικά την καλή κατάσταση των οστών και των αρθρώσεων μειώνοντας τον κίνδυνο της οστεοπόρωσης.

► Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση βοηθάει σημαντικά και στην υγεία. Συμβάλλει στη βελτίωση της καρδιαγγειακής λειτουργίας, την ενδυνάμωση των μυών, καθώς και στην μείωση της αρτηριακής πίεσης

► Ο χορός φτιάχνει την διάθεση! Είναι γενικώς αποδεκτό, ότι μετά από κάθε σωματική άσκηση, η διάθεση αλλάζει και αυτό φωτίζει όλη την συμπεριφορά και την σκέψη μας.

► Κρατάει το μυαλό σε εγρήγορση και συμβάλει στην τόνωση της μνήμης.

Διαγωνιστικός χορός

Διαγωνιστικός χορός

Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας, εφόσον επιθυμείτε να ασχοληθείτε επαγγελματικά με το χορό και να αποκτήσετε δίπλωμα κοντά μας. Όλοι οι δάσκαλοί μας είναι άρτια καταρτισμένοι, ώστε να μεταδώσουν τις γνώσεις τους, την εμπειρία τους, και να σας οδηγήσουν το ταχύτερο δυνατό στον επιθυμητό στόχο.
Το επαγγελματικό πρόγραμμα σχεδιάζεται αποκλειστικά με βάση τον τύπο μάθησης. Περιλαμβάνει εκπαίδευση βηματολογίου και τεχνικής, καθώς και θεωρητικά μαθήματα για την ιστορικότητα των χορών και τον τρόπο διδασκαλίας (ανάλογα με το είδος τους μαθήματος: ατομικό, ομαδικό, παιδικό, χορογραφία κτλ.).
Στόχος μας είναι οι απόφοιτοι της σχολής μας να γίνουν εξαιρετικοί δάσκαλοι που σέβονται τον μαθητή, εξελίσσονται διαρκώς, και δεν σταματούν ποτέ να είναι έμπνευση για τους μαθητές τους.

Χορογραφίες γάμου

Χορογραφίες γάμου

Δημιουργήστε τις καλύτερες αναμνήσεις για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας!
Στον πρώτο σας χορό θα φροντίσουμε να δείχνετε υπέροχοι! Ακόμα κι αν δεν έχετε επιλέξει το χορό ή το τραγούδι για το γάμο σας, θα σας προτείνουμε και θα σας διδάξουμε τα σωστά βήματα, που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας και θα δημιουργήσουν τις καλύτερες αναμνήσεις για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας!

Επιπλέον, παρέχονται ειδικές τιμές σε συγγενείς & φίλους του ζευγαριού που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μαθήματα ειδικά για το γάμο.

Παιδικά τμήματα

Παιδικά τμήματα

Ο χορός είναι μια θαυμάσια εξωσχολική δραστηριότητα που βοηθά πολλαπλά την υγιή ανάπτυξη ενός παιδιού. Είναι από τις καλύτερες δραστηριότητες που ευνοεί τόσο τη σωματική, όσο και τη διανοητική ανάπτυξη του παιδιού και βελτιώνει τον χαρακτήρα του.

Μέσα από τον χορό το παιδί μαθαίνει να εκφράζει αυτό που νιώθει και να μαθαίνει το σώμα του. Αναπτύσσει την αίσθηση του ρυθμού και της άθλησης. Γυμνάζεται και διατηρεί το σωστό σωματικό βάρος, ενώ παράλληλα διασκεδάζει.

Στην Dance Code λειτουργεί και τμήμα διαγωνιστικού χορού για παιδιά.

Baby group (2½-4 ετών)


Μέσα από διαδραστικό παιχνίδι ήχων και φαντασίας, οι μικροί μας φίλοι διασκεδάζουν μαθαίνοντας τις βασικές αρχές κίνησης και ρυθμού.

Ο συνδυασμός της μουσικής, του λόγου και της κίνησης προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τις υπάρχουσες εμπειρίες τους και να αναπτυχθούν σωματικά, γνωστικά και συναισθηματικά.

Ταυτόχρονα, αναπτύσσουν το αίσθημα συνεργασίας και δημιουργικότητας, κοινωνικοποιούνται και ευαισθητοποιούνται απέναντι στις τέχνες.

Junior (5-7 ετών) &

Juvenile  (8-10 ετών) Group


Ο χορός για παιδιά είναι ένας συνδυασμός ψυχαγωγίας και άσκησης υπό τους ήχους της μουσικής που αγαπούν όπως hip-hop, reggaeton, latin. Τα παιδιά γυμνάζονται, ενώ ταυτόχρονα διασκεδάζουν, βελτιώνουν τη στάση σώματος, αποκτούν ισορροπία και ευλυγισία. Μέσα από τη δραστηριότητα του χορού μαθαίνουν να πειθαρχούν σώμα και πνεύμα, ενώ αυξάνεται η αντίληψή τους και βελτιώνεται η μνήμη τους, ενισχύοντας παράλληλα την αυτοπεποίθησή τους και αναπτύσσοντας την κοινωνικότητά τους.