27, ΜΑΡ 2020
Εξ ολοκλήρου ελβετικής κατασκευής στην κατασκευή Chevenez της TAG Heuer

Εξ ολοκλήρου ελβετικής κατασκευής στην κατασκευή Chevenez της TAG Heuer

Εξ ολοκλήρου ελβετικής κατασκευής στην κατασκευή Chevenez της TAG Heuer

Στις 9 η ώρα, το παράθυρο της ημερομηνίας είναι σε μπλε φωταύγεια, μια πρώτη φορά για την TAG Heuer. Τα μπλε λακαρισμένα ευρετήρια και οι ασπρόμαυρες λακαρισμένες δείκτες ωρών και λεπτών αντιμετωπίζονται γενναιόδωρα με το Super-LumiNova για βέλτιστη αναγνωσιμότητα σε χαμηλό φωτισμό (μπορείτε επίσης να δείτε αυτό το σύντομο κλιπ από το κανάλι μας στο Instagram).

Το δυναμικό σπορ πνεύμα ρολογια ανδρικα αντιγραφα του Monza Flyback Carbon τονίζεται από κόκκινες λεπτομέρειες όπως οι δείκτες κάτω από τον μετρητή και το πλαίσιο του παραθύρου της ημερομηνίας

Η δυνατότητα χρήσης είναι εξαιρετική χάρη στις κοντές προεξοχές και το άνετο μαύρο υφασμάτινο λουράκι με ραφές στον ίδιο μπλε τόνο που χρησιμοποιείται για τους δείκτες και τον κεντρικό χρονογράφο δευτερολέπτων. Ένα μαύρο πτυσσόμενο κούμπωμα με διπλά κουμπιά ασφαλείας ασφαλίζει το ρολόι στον καρπό.

Η λειτουργία flyback προσφέρει τη δυνατότητα επαναφοράς του χρονογράφου χωρίς να χρειάζεται να τον σταματήσετε πρώτα, επιτρέποντας έτσι μια ακόμη πιο γρήγορη και ακριβή μέτρηση των γεγονότων.
rolex

Αυτό το μοντέλο προσφέρει επίσης μια κλίμακα ταχυμέτρου που υποδεικνύει τη μέση ταχύτητα για απόσταση 1 χιλιομέτρου ή 1 μιλίου, μετρούμενη χρησιμοποιώντας την ένδειξη στη μαύρη φλάντζα, καθώς και ένα παλμόμετρο, το οποίο βοηθά στον προσδιορισμό του καρδιακού παλμού του ατόμου ανά λεπτό.

Αυτή η τελευταία κλίμακα εμφανίζεται στο επάνω δεξιό τεταρτημόριο του επιλογέα και είναι αναγνωρίσιμη για μια μπλε γραμμή βαθμονομημένη στους 15 καρδιακούς παλμούς ανά λεπτό που προσφέρει εύρος από 60 έως 200 παλμούς ανά λεπτό. Για να το χρησιμοποιήσετε πλαστά ρολόγια, απλώς ξεκινήστε τον χρονογράφο και μετρήστε 15 καρδιακούς παλμούς και, στη συνέχεια, διαβάστε τον καρδιακό ρυθμό στο σημείο που έχει σταματήσει το χέρι του κεντρικού χρονογράφου.

Όταν γυρίζετε το ρολόι, μπορείτε να θαυμάσετε το αυτόματο Heuer 02 Flyback Caliber και το ανοιχτό ταλαντευόμενο βάρος του.

Εξ ολοκλήρου ελβετικής κατασκευής στην κατασκευή Chevenez της TAG Heuer, αυτή η προηγμένη κίνηση περιλαμβάνει 168 εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός κατακόρυφου συμπλέκτη και ενός τροχού στήλης. Εύκολα αναγνωρίσιμος μέσω της πλάτης θήκης από κρύσταλλο ζαφείρι για το κόκκινο χρώμα του, ο τροχός της στήλης ελέγχει τους μοχλούς του χρονογράφου και συμβάλλει πλαστά ρολόγια σε πιο ακριβή και ακριβή λειτουργικότητα – αισθητή μέσω της ομαλής ώθησης κατά το χειρισμό των ωστηρίων.

Πιστοποιημένο από το Ελβετικό Επίσημο Ινστιτούτο Δοκιμών Χρονόμετρου (COSC) ως χρονομέτρου, το Heuer 02 Flyback Caliber χτυπά σε συχνότητα 4 Hz (28.800 δονήσεις ανά ώρα) και προσφέρει αξιοσημείωτο απόθεμα ισχύος 80 ωρών.

Share this article: